Hợp xướng Đa dạng - Diversity Choir

“Mỗi chúng ta là một nốt nhạc. Cùng với nhau, chúng ta tạo nên bản nhạc.”

20,500,000 đ (10%)

200 tr đ
15 người ủng hộ
Hết hạn vào 30/06/2019
Tips: Bạn có biết, mỗi lượt chia sẻ của bạn có thể mang lại 2 lượt ủng hộ từ bạn bè.
Chia sẻ ngay
ĐƠN VỊ TỔ CHỨC
Viện Nghiên cứu Xã hội, Kinh tế và Môi trường

Viện Nghiên cứu Xã hội, Kinh tế và Môi trường


CHỦ CHIẾN DỊCH
Lê Phan Anh Thư/iSEE

Lê Phan Anh Thư/iSEE

Nội dung chiến dịch

[Join us to promote diversity and inclusion values in our world!

Please scroll down for English]


Hãy nhắm mắt và hình dung bạn đang ở trong một không gian âm nhạc ngập tràn yêu thương, tự do, bình đẳng với hơn 1,000 người và lời ca, tiếng hát của hơn gần 100 nghệ sĩ trong nước và quốc tế cùng những cá nhân đến từ nhiều nhóm cộng đồng khác nhau (người già, trẻ em, người LGBT, người khuyết tật, trẻ mồ côi, người dân tộc thiểu số. v.v.)

Ngày 20/07/2019, dàn Hợp xướng Đa dạng do Viện Nghiên cứu Xã hội, Kinh tế, và Môi trường (iSEE) kết hợp cùng dàn Hợp xướng Tự hào Thái Bình Dương (Pacific Pride) của Úc phối hợp tổ chức, sẽ mang đến một buổi biểu diễn như vậy tại Hà Nội.Ảnh: Dàn Hợp xướng Tự hào Thái Bình Dương (Sydney, Úc)


Quá trình tập luyện của dàn hợp xướng diễn ra với sự cố vấn chuyên môn của các nghệ sĩ gồm Nhạc sĩ Lưu Quang Minh – Giám đốc Dàn nhạc Giao hưởng Maius Phiharmonic Orchestra, nghệ sĩ Nguyễn Hải Yến – Phó Giám đốc Nghệ thuật Trung tâm Nghệ thuật Sol Art, cùng nhiều nghệ sĩ khác. Tổng đạo diễn là bà Hoàng Thị Thu Hường, Phó Viện trưởng Viện Nghiên cứu Xã hội, Kinh tế và Môi trường (iSEE).

Chúng tôi cần sự đóng góp của bạn để thực hiện được quá trình tập luyện này. Bạn có thể đóng góp tại đây.

Ảnh: Một phần của dàn Hợp xướng Đa dạng đang luyện tập 

Vì sao có dự án này?

“Trước đây gặp chính quyền địa phương khó như leo tòa nhà 2 lầu. Nhưng bây giờ đã dễ hơn cho chúng tôi, chỉ như bước qua hàng rào của một ngôi nhà thôi”. Đó là chia sẻ của chị Hàng Thị Sa, đồng khảo sát ở bản Tả Phìn, Sa Pa, Lào Cai trong dự án hỗ trợ Mạng lưới Tiên phong của iSEE với những lãnh đạo và người đồng nghiên cứu ở 9 nhóm bà con dân tộc ở 15 tỉnh nhằm thúc đẩy tiếng nói của cộng đồng dân tộc thiểu số. Họ đã thúc đẩy những thay đổi về chính sách, phát triển năng lực kinh tế của cộng đồng, và gìn giữ, phát huy di sản, văn hóa bản địa.

Đây là một trong những dự án mà iSEE đã làm trong gần 12 năm qua với những cộng đồng đa dạng: người dân tộc thiểu số, phụ nữ, giới trẻ, người LGBT. Từ năm 2007 đến nay, iSEE đã điều phối, hợp tác với hơn 15 nhóm cộng đồng dân tộc thiểu số, hàng ngàn người trẻ, 100 tổ chức xã hội, 300 nhà báo, và hơn 100k người của cộng đồng mạng để thúc đẩy và bảo vệ quyền con người.

Ảnh: Tôi tin Tôi có thể 2018, BUBU Town 2018, Cụng - Đụng - Chạm 2017, Mùa thu thứ 4 của ASOD, và Hội thảo tham vấn Luật Chuyển đối giới tính 2017 

Để tiếp tục lan tỏa, thúc đẩy những giá trị bình đẳng – tự do – khoan dung, lan tỏa thông điệp tôn vinh sự đa dạng một cách nhẹ nhàng, sâu lắng đến với rộng rãi công chúng hơn nữa, Hợp xướng Đa dạng được hình thành với ý nghĩa như vậy. Hợp xướng Đa dạng cũng mở ra không gian nghệ thuật cộng đồng để các cá nhân, đến từ bất cứ đâu, được là thể hiện chính mình, sống với niềm đam mê âm nhạc, và lan tỏa giá trị nhân văn đến với khán giả, công chúng.

Dự án làm những gì?

Từ tháng 11/2018 đến tháng 07/2019, dự án sẽ đi qua những chặng đường chính:

 • Chuẩn bị & xin giấy phép thực hiện
 • Thử giọng & tuyển diễn viên
 • Sáng tác bài hát chủ đề
 • Luyện tập & gắn kết cộng đồng – xây dựng sự thấu hiểu, sẻ chia giữa các diễn viên không chuyên là những người từ các nhóm cộng đồng khác nhau
 • Chuẩn bị hậu cần
 • Đêm diễn Hợp xướng

Ngân sách thực hiện?

Để thực hiện được dự án, iSEE đang huy động tài trợ từ các doanh nghiệp, tổ chức; song song đó, chúng tôi hy vọng nhận được ít nhất 200,000,000 đóng góp trực tuyến từ cá nhân tại đây.

Toàn bộ kinh phí đóng góp trực tuyến sẽ được sử dụng cho việc sáng tác, luyện tập và biểu diễn của dàn Hợp xướng Đa dạng.

Mỗi khoản đóng góp đều có ý nghĩa lớn, như một nốt nhạc, tạo thành một bản nhạc đa sắc. Bạn sẽ ủng hộ Hợp xướng Đa dạng chứ?

TÔI ỦNG HỘ! 

LIÊN HỆ:

Chúng tôi đang tìm kiếm đối tác tài trợ cho dự án và buổi biểu diễn Hợp xướng Đa dạng. Vui lòng liên hệ với chúng tôi nếu bạn quan tâm, trở thành đối tác; hoặc mong muốn tình nguyện kết nối chúng tôi với những đối tác tiềm năng:

Chị Lê Phan Anh Thư

Cán bộ chương trình, iSEE

Điện thoại: 0905416986

Email: hopxuongdadang@gmail.com

---------------------------------------------

Về iSEE:

Viện nghiên cứu Xã hội, Kinh tế và Môi trường (iSEE) là một tổ chức khoa học và công nghệ, đăng ký theo quy định của pháp luật Việt Nam. Chúng tôi hoạt động vì quyền của các nhóm thiểu số trong xã hội, nhằm hướng đến một xã hội công bằng, tự do và khoan dung, nơi các giá trị nhân bản đươc tôn trọng.

Thông tin chi tiết tại: http://isee.org.vn/; Fanpage: https://www.facebook.com/iseevn/

CÁC KÊNH HỖ TRỢ 

CÁCH 1: Ủng hộ qua nền tảng Kindmate 


CÁCH 2: Chuyển khoản qua ngân hàng tới tài khoản sau:

 • Tên ngân hàng:  Vietcombank
 • Chi nhánh:          Sở giao dịch
 • Tên tiếng Việt: Viện nghiên cứu Xã hội, Kinh tế và Môi trường
 • Số tài khoản: 001100 429 9999 (VND)
 • Tên tiếng Anh: Institute for Studies of Society, Economy and Environment
 • Số tài khoản: 001137 232 1586 (USD) hoặc 001114 431 1615 (EUR)
 • SWIFT CODE: BFTV VNXX

Nội dung chuyển khoản (cú pháp): HỢP XƯỚNG ĐA DẠNG _HỌ VÀ TÊN_Số điện thoại/Email.

CÁCH 3: Chuyển tiền mặt trực tiếp tại Văn phòng iSEE: Phòng 203, tầng 2, Toà nhà D10 Giảng Võ, Ba Đình, Hà Nội.

Chúng tôi sẽ xác nhận qua email hoặc điện thoại trong vòng 5 ngày kể từ thời điểm quý vị đóng góp theo cách 2. Trường hợp quý vị gửi tiền đóng góp mà không nhận được hồi âm theo địa chỉ email hoặc số điện thoại đã cung cấp, vui lòng thông báo với Ban tổ chức chương trình.

 

----------------------------------

The Diversity Choir

“Each one of us is a note. Together, we form a symphony.”

Close your eyes and imagine you are in a music space filled with love, freedom, and equality with over 1,000 people, surrounded by the beautiful singing of more than 100 national and international artists as well as performers from different communities (the elderly, the young, the disabled, LGBT people, and ethnic minority people).

The Diversity Choir is such a project.

In collaboration with the Pacific Pride from Australia, the Diversity Choir will deliver a performance on July 20, 2019, in Hanoi.

The 7-month training has received professional assistance from artists including composer Luu Quang Minh – Director of the Maius Philharmonic Orchestra, artist Nguyen Hai Yen – Vice President of Sol Art Center, and other artists. The choir is directed by Ms. Hoang Thi Thu Huong – Deputy Director of the Institute for Studies of Society, Economy and Environment (iSEE).

 We need your support to facilitate the training journey. Please support us here.

 Why this project?

 “Working with local authorities used to be as hard as climbing a two-story building. However, it has been less challenging to us recently, as easy as stepping over the fence of a house”, shared Ms. Hang Thi Sa, a co-researcher at Ta Phin (Sa Pa, Lao Cai) in iSEE’s project supporting the Pioneers Network. The project works with leaders and local researchers in 9 ethnic groups from 15 provinces to encourage the voice of ethnic minorities. The participants have advocated changes in policies, improved the economic capacity of their communities, and preserved, developed indigenous heritage and culture.

This is one of the projects conducted by iSEE within the last 12 years involving diverse communities: ethnic minorities, women, the young, and LGBT people. Since 2007, iSEE has coordinated and cooperated with over 15 ethnic minority communities, thousands of young people, 100 social organizations, 300 journalists, and more than 100 thousand online community members to promote and protect human rights.

Image: Mixing Soprano and Alto voices for the first time

To further spread and promote the values of equality – freedom – tolerance as well as the message of celebrating diversity, gently and deeply touching the hearts of the general public, the Diversity Choir has been established. The Diversity Choir paves the way to a public art space for individuals from any social backgrounds to be themselves, develop their passion for music, and spread the humane values to the audiences and the public.

What are the activities?

From November 2018 to July 2019, the project is expected to go through the following main activities:

 • Preparation & application for performing license
 • Audition & performer recruitment
 • Composition of the theme song “We all have the right to be happy”
 • Training sessions & connection of communities – build understanding and sympathy among non-professionals who come from different communities
 • Logistic preparation
 • Performance night

Budget for the project?

To successfully launch the project, iSEE is calling for sponsorship from enterprises and organizations. At the same time, we hope to receive at least 200,000,000 VND from individual online donation here.

All the online donation will be used to facilitate the activities of composing, practicing, and performing of the Diversity Choir.

Each of your donations, a note in the diverse symphony, is meaningful to us. Support the Diversity Choir, won’t you?

I SUPPORT! 

CONTACT:

We are looking for sponsors for the project and the performance of the Diversity Choir. Please contact us if you are interested in becoming our partner or connecting us with other potential partners:

Ms. Le Phan Anh Thu

Program Officer, iSEE

Phone numbers: 0905416986

Email: hopxuongdadang@gmail.com

 

 --------------------------------------------

About iSEE

http://isee.org.vn/en/ 

Fanpage: https://www.facebook.com/iseevn/ 

The Institute for Studies of Society, Economy and Environment (iSEE) is a science and technology organization. We work for the rights of minority groups in Vietnam to envision a more equal, tolerant and free society in which everyone’s human rights are respected and individuality valued.

 FREEDOM

iSEE is an advocate of freedom, the freedom to explore and express yourself. Without the recognition of individual differences, we can not fully understand each other. iSEE encourages everyone to confidently express themselves, voice their opinions, connect with each other and contribute to the society. iSEE works to achieve social progress that maximizes the freedom, especially for the voiceless who are marginalized and underprivileged.

 EQUALITY

iSEE strives toward a Vietnam where equal access to opportunity, equality in voice and respect for one another is ensured without compromising their diversity. iSEE is committed to combat all forms of discrimination, as discrimination is against the principles of equality and social justice. Discrimination hinders progress, obstructing the march to the safety, well-being and development of society and the country.

 TOLERANCE

iSEE promotes tolerance and celebrates diversity. We are therefore devoted to building a tolerant society in Vietnam based on mutual recognition and respect regardless of culture, ethnicity, sexual orientation, gender identity, language, religion and belief.

-------- 

SUPPORT US! 

Platform 1: Kindmate 


Platform 2: Bank transfer:

 • Bank:  Vietcombank
 • Branch:          Head Office
 • Vietnamese name: Viện nghiên cứu Xã hội, Kinh tế và Môi trường
 • Account number: 001100 429 9999 (VND)
 • English name: Institute for Studies of Society, Economy and Environment
 • Account number: 001137 232 1586 (USD) and 001114 431 1615 (EUR)
 • SWIFT CODE: BFTV VNXX

Payment reference: THE DIVERSITY CHOIR _NAME_Phone numbers/Email.

Platform 3: Direct cash transfer

iSEE Office: Room 203, 2nd floor, D10 Giang Vo Building, Ba Dinh, Ha Noi.

Bank transfer is confirmed via either email or telephone within 5 days from the moment you donated via either channel 1 or channel 1. If you do not receive confirmation via either email or telephone, please contact the Organizer Board.